Forretter

  • Marineret blæksprutte med lun kartoffelmos og sommer grønt i salsa verde 95 kr
  • Bøffel mozzarella med moden tomat, vandmelon og basilikumolie 95 kr

Salami (egen import)

  • Ventricina Di Vasto (Bedste spegepølse i Italien 2017/ 2018) 65 kr
  • Capocollo Di Montesorbo (Lufttørret nakkefilet af sort gris-casertano race) 65 kr
  • Salamelle (Spegepølse med lever og ”Vin Cotto”) 60 kr
  • 'Nduja fra Spilinga (Smørbar pølse med chili!) 55 kr
  • Eller lidt af det hele (Til 2 pers.) 165 kr

Hovedretter

Vegetar

  • Hjemmelavet pasta (øko) med San Marzano tomatsauce eller pesto 140 kr
  • Ravioli med rucola og ricotta samt squash, skalotteløg og provolone-ostesauce 180 kr

Fisk

  • Risotto med krabbe, ærter, lime og mandel-peberrods creme 185 kr
  • Paccheri pasta med havkat, hvide asparges og friske krydderurter 185 kr

Kød

  • Hjemmelavet pappardelle pasta med salsiccia, majs, østershatte, citron og grana ost 185 kr
  • Øko kyllingeoverlår med smørdampet spidskål, knuste nye kartofler og rabarber sauce 220 kr
  • Pasta alla "carbonara" med guanciale, øko æggeblomme og pecorino ost 150 kr

Sideretter

  • Grøn salat i citron vinaigrette 50 kr
  • Gratineret blomkål 60 kr

Desserter

  • Tiramisú med hasselnød og hjemmelavede kiks 90 kr
  • Nektarine-kage med lynstegt jordbær og hvid chokolade 90 kr

Ost (egen import)

  • Rims (Aromatisk og fast komælk ost fra alperne) 55 kr
  • Capra Ubriaco (Mellemlagret gedeost I røde druer) 55 kr
  • Pecorino Aanestrato (Kraftig øko fåreost lagret i 24 mdr.) 55 kr
  • Taleggio Alpino (Fyldig og cremet ost fra alperne ) 55 kr
  • Eller lidt af det hele (Til 2 pers.) 150 kr