Forretter
-
Marineret blæksprutte med lun kartoffelmos og sommer grønt i salsa verde 95 kr
-
Bøffel mozzarella med moden tomat, vandmelon og basilikumolie 95 kr
Salami (egen import)
-
Ventricina Di Vasto (Bedste spegepølse i Italien 2017/ 2018) 65 kr
-
Capocollo Di Montesorbo (Lufttørret nakkefilet af sort gris-casertano race) 65 kr
-
Salamelle (Spegepølse med lever og ”Vin Cotto”) 60 kr
-
'Nduja fra Spilinga (Smørbar pølse med chili!) 55 kr
-
Eller lidt af det hele (Til 2 pers.) 165 kr
Hovedretter
Vegetar
-
Hjemmelavet pasta (øko) med San Marzano tomatsauce eller pesto 140 kr
-
Ravioli med rucola og ricotta samt squash, skalotteløg og provolone-ostesauce 180 kr
Fisk
-
Risotto med krabbe, ærter, lime og mandel-peberrods creme 185 kr
-
Paccheri pasta med havkat, hvide asparges og friske krydderurter 185 kr
Kød
-
Hjemmelavet pappardelle pasta med salsiccia, majs, østershatte, citron og grana ost 185 kr
-
Øko kyllingeoverlår med smørdampet spidskål, knuste nye kartofler og rabarber sauce 220 kr
-
Pasta alla "carbonara" med guanciale, øko æggeblomme og pecorino ost 150 kr
Sideretter
-
Grøn salat i citron vinaigrette 50 kr
-
Gratineret blomkål 60 kr
Desserter
-
Tiramisú med hasselnød og hjemmelavede kiks 90 kr
-
Nektarine-kage med lynstegt jordbær og hvid chokolade 90 kr
Ost (egen import)
-
Rims (Aromatisk og fast komælk ost fra alperne) 55 kr
-
Capra Ubriaco (Mellemlagret gedeost I røde druer) 55 kr
-
Pecorino Aanestrato (Kraftig øko fåreost lagret i 24 mdr.) 55 kr
-
Taleggio Alpino (Fyldig og cremet ost fra alperne ) 55 kr
-
Eller lidt af det hele (Til 2 pers.) 150 kr